Хозяйственный
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Лермик0
Дата регистрации : 2023-06-01

Шукаю де придбати Тепловоз ТГМ23 Empty Шукаю де придбати Тепловоз ТГМ23

Пн Сен 30, 2024 10:19 pm
Я тут хотів би запитати, де можна придбати Тепловоз ТГМ23? Чув, що ця модель має чудові технічні характеристики та може бути корисною для наших потреб. Останнім часом я досліджую ринок, але інформації не так багато, як хотілося б. Чи знає хтось, які компанії займаються продажем цього типу тепловозів?
vivin
Дата регистрации : 2023-07-13

Шукаю де придбати Тепловоз ТГМ23 Empty Re: Шукаю де придбати Тепловоз ТГМ23

Вт Окт 01, 2024 9:36 am
Ми теж шукаємо, бо наша промисловість закриється скоро
Edvard
Дата регистрации : 2023-07-15

Шукаю де придбати Тепловоз ТГМ23 Empty Re: Шукаю де придбати Тепловоз ТГМ23

Вт Окт 01, 2024 9:57 am
Щодо твого запитання про те, де можна придбати Тепловоз ТГМ23 https://equipmentforsale.carlsbergukraine.com/product/kopiyateplovoz-tgm23/ , можу порадити звернутися до компанії Carlsberg Ukraine. Вони мають гарну репутацію на ринку та пропонують якісну техніку. Саме там ти можеш знайти детальну інформацію про модель ТГМ23, а також умови її придбання. На їхньому сайті є можливість переглянути всі характеристики та доступні опції для цього тепловоза. Хоча Carlsberg відомий в основному своїми терміналами, їхній підрозділ з продажу техніки став досить популярним серед спеціалістів. Вони пропонують не лише конкурентні ціни, а й надійний сервіс, що є дуже важливим аспектом при купівлі важкої техніки.
Права доступа к этому форуму: